Lasurit eshop

Лукс и технологии в интериора на изцяло новия Nissan Qashqai

Лукс и технологии в интериора на изцяло новия Nissan Qashqai

Лукс и технологии в интериора на изцяло новия Nissan Qashqai

Реклама Skoda Monte Carlo
Nissan разпространи първите изображения на интериора на изцяло новото поколение на хитовия си модел Qashqai, който ще видим през пролетта на следващата година.

Новият Nissan Qashqai обещава да предложи на бъдещите си собственици значително по-луксозен и високотехнологичен интериор, в това число HD екрани, 10.8-инчов прожекционен head-up екран, система за безжично зареждане на телефон (15 w), набор системи за безопасност от семейството Nissan Intelligent Mobility, ергономични седалки с масахна функция с три програми, нови материали и цветове, както и множество нови дизайн и стилистични решения.

Новият Qashqai ще предложи и по-добри решения за свързаност, с бордова wi-fi система, позволяваща достъп до интерен на до седем устройства, приложение за мобилни телефони NissanConnect Services, съвместима с Android Auto® и Apple CarPlay® бордова система с 9-инчов екран, нов 12.3-инчов TFT екран, интеграция на Google Assistant и Amazon Alexa, и други.

От Nissan анонсират, че товата генерация на Qashqai ще предложи и по-удобна подиция за водача и неговите спътници, като последните ще могат да разчитат на увеличен простор, както в областта на краката, така и на главата. Налични също така са и нови, както и оптимизирани, решения за складиране на малки предмени във вътрешността на автомобила. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024